Запознајте ги предавачите за заштита на лични податоци на Правната конференција (08-10 јуни 2023 год.)

Најавуваме работилница за заштита на лични податоци во рамки на овогодинешната Правна конференција (08-10 јуни 2023 год.), хотел Метропол, Охрид
Датум: 08 јуни 2023 година
Локација: хотел Метропол, Охрид


Дали сакате да бидете сигурни дека извршивте усогласување со Законот за заштита на личните податоци или пак, како да започнете со угогласувањето, дали вашиот систем за заштита на податоците е во согласност со законот и ги следи најновите трендови, ја следите ли судската пракса во ЕУ, колку безбедно ги чувате личните податоци, дали сите процедури ги спроведувате во согласност со законот, имате ли искуство во спроведување на внатрешни контроли и кои се предизвиците со кои се соочуваат офицерите за заштита на лични податоци? 


По неколку години примена на Законот за заштита на лични податоци, сега е вистинско време за проценка на сопствениот систем за заштита на податоците! 


Наскоро повеќе детали за пријавување, останатите теми и предавачи на Правната конференција... Developed By: