ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА Е-ВЛАДА ВО МАКЕДОНИЈА

На 27 октомври 2015, студентите на Американ колеџ по предметот Вовед во електронски бизнис кај проф. Илијана Петровска имаа можност да го слушаат г-дин Дарко Јаневски, експерт за е-Влада од АЦТ!,. Јаневски презентираше кои услуги се овозможени електронски, кои се следни можности за развој, и кое е постојното регионално рангирање на Македонија во имплементација на е-влада.

Developed By: