Панел-советување за анализа на препораките на Moneyval за финансискиот сектор

Нов едукативен настан во организација на АЦТ!


Придружете ни се на панел-советувањето за анализа на препораките на Moneyval за финансискиот сектори. 

Тимот предавачи, експерти во експерти во областа на спречување перење пари и финансирање на тероризам со долгогодишно искуство во оваа област и практично искуство во регулаторни тела ќе ве запознаат со значењето и влијанието што ги имаат овие препораки, како и очекуваните новини во националната регулатива од област на спречување перење пари и финансирање тероризам. 


Датум: 22.11.2023

Време: 10:00 – 14:00

Локација: Хотел Квинс (ТЦ Зебра)


Регистрирајте се испраќајќи е-меил на obuki@act.com.mk и бидете дел од оваа уникатна можност за учење и размена на искуства! 


Developed By: